De firma J. Christiaens nv werd op 30 oktober 1975 opgericht door Jozef “Jos” Christiaens. Wat begon als een eenmanszaak groeide al snel uit tot een middelgroot bedrijf op het Eeklose industriepark.

“Christiaens” is één van de laatste grote familiebedrijven in de regio waar nu ook de derde generatie volop in mee draait. Naast de twee huidige bestuurders, Luc en Marie-Christine Christiaens, telt het bedrijf een dertigtal personeelsleden. Allemaal samen staan ze garant voor de kwaliteit van de producten en voor het goede verloop van de bestellingen.

Metaalhandel Christiaens beschikt over grote voorraden waardoor leveringstermijnen zeer kort zijn. De voorbije jaren evolueerde het bedrijf van pure metaalhandel naar een polyvalent bedrijf waar men dankzij het intern tekenbureau en een modern machinepark ook terecht kan voor constructies op maat in staal en betonijzer.

Ook voor allerhande bewerkingen op betonijzer is men bij metaalhandel Christiaens aan het juiste adres: op maat snijden en plooien van staven en beugels, lassen van prefab balken en netten, …

Het cliënteel bestaat voornamelijk uit aannemers, maar ook tuinaanleggers, constructeurs, scholen, karweidiensten en particulieren kunnen bij metaalhandel Christiaens terecht.

Als aanvulling op de metaalwaren, biedt metaalhandel Christiaens ook een uitgebreid gamma aannemersmateriaal aan. Voor een kruiwagen, ladder, hamer, borstel en nog veel meer, kunt u terecht in ons afhaalmagazijn. Daar is trouwens ook een uitgebreid assortiment tuinafsluitingen te vinden.

Metaalhandel Christiaens biedt een ongekende service en draagt klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel.

Metaalhandel Christiaens, tot uw dienst!